پنجشنبه 9 فروردین 1403

.

تمدید مهلت ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور

.

مهلت ثبت نام براي شركت در پذيرش به شيوه صرفاً براساس سوابق تحصيلي در دانشگاه پیام نور تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی، طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از متقاضیانی كه تاکنون براي ثبت نام اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه تا روز دوشنبه مورخ 99/07/14 نيز بتوانند نسبت به ثبت‌نام در اين آزمون اقدام نمايند.
لذا متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته از طريق درگاه اين سازمان قابل دسترسي است) و اصلاحات و كدرشته محل هاي جديد مندرج در اطلاعيه‌هاي مورخ 99/05/26، 99/06/02، 99/06/17 و 99/07/03 و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به درگاه اطلاع رساني این سازمان به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در پذيرش دوره مذكور اقدام نمايند.
ضمناً آن دسته از متقاضیانی كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام نمايند.