سه‌شنبه 18 اردیبهشت 1403
1399/4/25 چهارشنبه
صفحه اصلی
1398/9/23 شنبه
مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی دانشگاه پیام نور واحد قره آغاج برگزار شد

.

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی دانشگاه پیام نور واحد قره آغاج همراه با پرسش و پاسخ از مسولین شهرستان با حضور فرماندار ، امام جمعه ، بخشدار بخش مرکزی و رییس شورای شهر وروسای برخی ادارات شهرستان در تاریخ 21/9/98 در سالن اجتماعات واحد برگزار شد : در این مراسم بعد از سخنرانی رییس واحد ،فرماندار محترم و امام جمعه معزز فرماندار شهرستان به سوالات دانشجویان  در خصوص مشکلات و کمبودهای شهرستان پاسخ گفتندودرپایان از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی تجلیل بعمل آمد.

ضمناً در حاشیه مراسم نمایشگاه کتاب با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان برگزار شد و دانشجویان و مهمانان این مراسم از این نمایشگاه بازدید نمودند.